Brynäs IF

723747 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1111334

Sv: Brynäs värvar Kyle Wanvig
Huge: Jag har inte refererat till nån speciell, men om du tar Wikegård som exempel, och sågar hans kunskaper så kan jag lova dig att vad han än tycker så har han fan så mycket mer kött på benen än vad du har. Att han tycker att Wanvig är en stjärna är ju solklart och helt rätt, eller inbillar du dig att han spelar för 1500 i månaden? Han har garanterat en "stjärnlön" och skall då göra rätt för den, annars är han en flopp, vilket han är eftersom han sitter på läktaren när Anton P spelar på hans plats.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs värvar Kyle Wanvig
sylf: men du, tror du är den ända som inte vet att Huge ligger med Sundlövs dotter. Han har inte belägg för att försvara honom på detta sätt. Man betalar inte 235 000 för en chansning. Ge hellre 10000 till Thegel eller nån. Lägg ner daltandet med Sundlöv nu. och plocka bort honom istället.
Kommentera

Sv: Brynäs värvar Kyle Wanvig
sylf: Poängen är ju att Wikegård resonerar helt bakvänt ang Wanvig.
Han har först tittat på Wanvigs förmodade lön och sen konstaterat att en sån hög lön måste innebära att Wanvig är en stjärna.
Sicken logik.
Den förmodat höga lönen beror ju inte på att han de facto ÄR en stjärna utan att marknaden (tillgång och efterfrågan vid ett specifikt tillfälle) gör att ett lag kan tvingas betala en stjärnlön, eller iaf nåt som liknar en sådan.

Om han sen är en flopp eller inte återstår väl att se.
Jag är iaf beredd att ge honom (liksom alla spelare i samma situation) lite mer tid att visa vad han kan.
Kan ju faktiskt tänkas att även en "stjärna" som Wanvig råkar tappa form/självförtroende osv.
Men en sån naturlig förklaring ger förstås inte lika stora rubriker när "experterna" ska saluföra sina egna bloggar i media...
Kommentera