Brynäs IF

723790 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1113930

Sv: Ove Molin årgång 2008-2009
Huge: Jag tycker inte att Molin är dålig, men jag tycker inte att Gävletidningarnas betygssättning där han har bäst av samtliga utespelarna speglar verkligheten heller.

Tycker dock att Brynäs, som numera HAR en heltidsanställd scout och numera HAR kanske Sveriges bästa ungdomsverksamhet, borde kunna vaska fram andra (yngre) förmågor som gör att spelare som Molin inte längre får plats i laget.

Generationsväxlingen måste ske fortare. Till nästa säsong utgår jag ifrån att Danielsson och Lind dumpas. Vidare hoppas jag att klubben kan få fram en ny Molin (och då menar jag inte Emil) istället för att ha kvar den gamla år efter år. Dinosauriernas tid är förbi.

Den enda som jag vill ha kvar är Dackell.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ove Molin årgång 2008-2009
Peja: "Jag tycker inte att Molin är dålig, men jag tycker inte att Gävletidningarnas betygssättning där han har bäst av samtliga utespelarna speglar verkligheten heller."

Nä, och det är ju det jag säger i just det här fallet: Molin är en gammal trotjänare som varit ifrågasatt och diskuterad rent allmänt.
Kanske lite förståeligt att han då får lite överbetygad pga den "hype" som skapats kring honom efter de fina insatserna.
Finns som sagt många fler som förtjänar minst lika bra betyg men som inte alls får samma cred.

Sen vet jag inte om en så viktig sak som en generationsväxling "måste ske fortare".
Det handlar inte om nån sorts växling för sakens egen skull utan om att på ett förnuftigt sätt slussa in yngre förmågor som är mogna uppgiften.
Svårare är det inte.
Och ändå är det en svår balansgång, som den gode Gusten så klokt redan påpekat.
Så länge en dinosaurie håller sin plats och inte i onödan står i vägen för en yngre förmåga så finns det ingen anledning att utrota nån för utrotandets egen skull.
Kommentera

Sv: Ove Molin årgång 2008-2009
Peja: Nej nej lyssna nu på Huge...
Vi skriver 5 år med alla som var med redan -99, sen kan vi säkert hitta nån mera som är 38-50 som behöver pengar.

Vi ska INTE ta in nån som är yngre, för då tror ju alla att dom kan komma till Brynäs å vara märkvärdiga.

Utan du ska som 20 åring vara en ny Foppa eller Sundin utan att fått en sekunds istid i laget. Annars så spelar vi dom gamla som kan istället, för det är mycket bättre.

Nej minst 38 år skade benägen gärna med migrän eller en arm, benskada i bagaget.
Det är det vi ska ha.
Kommentera