Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1115877

Sv: Dax att knipa en trea på bortais mot Timrå i kväll 22/1-09
Ambroo: Likförbannat så måste ju alla matcher spelas. Alla lag spelar ju hemma och borta. Jag tror inte att insatsen igår kan fungera som något slags riktmärke. Det har varit VÄLDIGT tyst från timråhåll den här säsongen, av förklarliga anledningar. Att ni har en formtop för tillfället är ju uppenbart. Men hur länge pågår den? När kommer nästa skada?

Igår var det ett lag på banan, på andra sidan var det statister som förhoppningsvis skäms för insatsen. Egentligen borde samtliga besökare på E.on få haöva biljettpengen tillbaka...för det var ju som sagt var bara ett lag på banan.

Men ser man på matchen och på resultatet så borde man vara orolig som timråit...SÅN dominans och bara 3 måls överläge...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Dax att knipa en trea på bortais mot Timrå i kväll 22/1-09
GävleLasse: Ja det är ju lite oroande att framförallt forwards gör så lite mål. Dock ska man väl säga att Markström gjorde en helt ok match....

Hoppas Ni kan samla ihop er och börja prestera borta,tar hellre med er till slutspel än Modo,Rögle eller nått annat skit.
Kommentera

Sv: Dax att knipa en trea på bortais mot Timrå i kväll 22/1-09
GävleLasse: Att det har varit tyst har ju sina förklaringar och det är det väl ingen som stuckit under stol med? Men inte fan är det väl nån som varit inne här och ansett sig bäst i världen efter gårddagen heller?

Formtoppen håller förhoppningsvis i sig tillräckligt länge och när det gäller skadefronten så finns det inga som helst tunga moln. Snarare tvärtom. Det är bara angenäma problem just nu och inget talar för nåt annat. Med killar som Åkerlund, Moe, Hynning och Bogg på väg in så är det bara till att känna lugnet.

Bra försök där, men det beror såklart på en ruggig insats av Markström.
Kommentera