Brynäs IF

724339 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #1116096

Sv: Dax att knipa en trea på bortais mot Timrå i kväll 22/1-09
FM: Jag tror inte att du förstod poängen. Mitt syfte var att förklara varför jag tror att Brynäs har en ljusare framtid än Timrå.

Det är enkelt. Timrå köper in spelare utifrån, medan Brynäs har ett lag med många egna produkter och har väldigt många fler på gång underifrån. Det tror jag inte att Timrå har, baserat på hur bedrövligt deras J20-lag brukar vara när jag ser dem 3-4 gånger per säsong.

Till slut kommer Brynäs att ha ett lag där en stor majoritet är egna produkter. Det är en fin långsiktig vision som är realistisk sett till hur bra ungdomsverksamheten faktiskt är vilket ger framtidshopp.

Vad har Timrå för vision? Att utveckla spelare utifrån som rikare klubbar ska vinna guld med när de är färdigutvecklade?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Dax att knipa en trea på bortais mot Timrå i kväll 22/1-09
Peja: Vi har tre juniorer som är ordinarie i a-laget (då menar jag med mer än 5 minuters speltid/match). Sen har vi ett antal av de som ligger snäppet under utlånade till Div 1 klubb då det är mer utvecklande.

Till skillnad från dig så kan jag erkänna att Ni har en ungdomsverksamhet som är jättebra och det tycker jag är bra för svensk hockey.

Hur många juniormatcher har en sån som Johan Alcen gjort iår? Eller nån av era andra produkter i A-lags truppen?
Kommentera