Brynäs IF

723737 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1117146

Sv: Brynäs värvar Kyle Wanvig
Huge: ”Wanvigvärvningen ska bedömas i förhållande till hur det vid tillfället såg ut på marknaden för just den spelartypen och Sonnenberg ska bedömas utifrån centermarknaden och hur den såg ut vid tillfället.”

Underligt att Sundlöv alltid har sånt oflyt med tajmingen. Just när han ska ut å värva, då finns bara sopor att hitta.

Vid 3 tillfällen under hans 6 år som sportchef har han satt ihop ett lag som hamnat i kvalserien. Inte alls omöjligt att det blir 4:e gången i år. Har man sån otur kanske man ska jobba med nåt annat?

Blir allt mer övertygad om att Sundlöv är en del av förklaringen till Brynäs kräftgång. Det tillsammans med att man inte har föetagskompetens i föreningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs värvar Kyle Wanvig
Jajjen:

Säg så här:

Vi leder inte utvecklingen i svensk hockey när det handlar om värvningar... däremot när det handlar om att spela sig ner till KS men att behålla platsen i ES...
Kommentera

Sv: Brynäs värvar Kyle Wanvig
Jajjen: Det är väl ingen hemlighet att Sundlöv har en stor bidragande del i att Brynäs reslutat har varit skrala under de sex år han varit chef. Men han har bevisligen skyllt ifrån sig på spelare, tränare och indirekt på marknadsavdelningen som inte dragit in nog med pengar åt honom.

Den dagen Brynäs gör sig av med Sundlöv så finns det en chans att vi kan rycka upp oss ur bottenträsket. Så enkelt är det.
Kommentera

Sv: Brynäs värvar Kyle Wanvig
Jajjen: håller med,vet att både inge hammarström o willy lindtröm försökt att hjälpa med spelare helt gratis,men brynäs sagt nej..avgå sundlöv...
Kommentera