Brynäs IF

723792 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1118593

Sv: A propósito de nada
JanT: Jag säger tvärtom. Jag kan inte fatta att inte alla blir skogstokiga när Brynäs torskar. Är man riktigt intresserad är det tillräckligt viktigt för att ligga sömnlös, tappa matlusten, be kärringen fara åt helvete, spöa katten, säga upp sej. Däremot sitter man inte å pekar finger åt alla som gör annorlunda.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Försöker att aldrig vara för negativ vid förluster osv. MEN nu måste ju CZ eller kanske Sundlöv inse att en riktigt bra center måste hittas. Brynäs powerplay (där det saknas en riktig speluppläggare, LÄS Bäckis) saknas, därför behöver Mormor hitta en center som gör poäng både i 5mot5 samt i PP.

Värvar man en spelare som gjort 3 poäng på 16 matcher i Ryssland och sen sparkar honom för att han inte kommer upp till "normal" standard är ju nästan patetiskt i detta fall då Sundlöv borde scoutat lite bättre.

Nej nu hoppas jag att Sundlöv hittar en riktigt produktiv center som kan avgöra matcher med sitt kunnande (frågan är bara vart man ska hitta denna!)

Men som det är nu så kan inte Brynäs fortsätta som dom gör, för PP är katastrofalt dåligt och dom har ingen tyngd framåt i anfallen, titta matchen igår. När dom dumpar pucken så var det ALLTID en Modo spelare först på pucken.. Varför? Jo för att Brynäs inte har tyngden att spela det spelet. LHC,HV71 osv har det men inte "vi".

Så mormor, ut på centerjakt nu innan det är försent!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jajjen: Sammanfattningsvis så ser nog du och jag på vårt kära BIF från diametralt motsatta utgångspunkter.

Jag pekar hellre finger åt dig än ber min sambo fara åt helvete....
Kommentera