Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1118603

Sv: A propósito de nada
JanT: "man skall inte använda ordet katastrof i samband med ishockey"

Korkad klyscha! Varför kan man inte det? Handlar väl om vilka referensramar man har. Hur många i Sverige kan definiera en "riktig" katastrof. Av allt jag upplevt så skulle en nedflyttning vara bland det jävligaste jag upplevt. Jag betalar tiotusentals kronor om året för att slippa vara med om det. Och då vill jag inte att nån besserwisser ska påstå att "det är väl inte hela världen" (som kärringens korkade morsa).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jajjen: "Av allt jag upplevt så skulle en nedflyttning vara bland det jävligaste jag upplevt. Jag betalar tiotusentals kronor om året för att slippa vara med om det. Och då vill jag inte att nån besserwisser ska påstå att "det är väl inte hela världen" (som kärringens korkade morsa).


Det sista inom parentesen kännetecknar väl rätt så bra själva kärnfrågan.
Du vill inte att andra bedömer dina reaktioner på ex en förlust men dömer själv din kärrings morsa som varande korkad, eftersom hon inte förstår dina reaktioner.
Konstig logik.

Följdproblemet med den sortens resonemang blir att du och andra med samma heta engagemang har en tendens att tappa koncepterna och låta känslorna ta över när det gäller att ha fötterna på jorden och resonera lite mer sansat och nyanserat kring laget och lagets förehavanden.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jajjen: "Av allt jag upplevt så skulle en nedflyttning vara bland det jävligaste jag upplevt."

Håller med dig om att du och jag har helt olika referensramar.
Kommentera