Brynäs IF

723775 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1118655

Sv: A propósito de nada
mattiaskarlgren: Med 3 dar till köpstopp är det hopplöst att försöka hitta en tillräckligt bra lirare. Hade Sundlöv avvaktat tills bästa möjliga dök upp istället för att hugga på Wanvig hade läget varit ett annat. Nu får vi dras med det vi har. Det handlar om att fortsätta överprestera 10 ynka matcher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jajjen: "Hade Sundlöv avvaktat tills bästa möjliga dök upp istället för att hugga på Wanvig hade läget varit ett annat."

Och hur vet man när bästa möjliga läge infinner sig?
Eller om det ens dyker upp nånting av värde öht?
Med den kristallkula du uppenbarligen förfogar över så är jag förvånad över att du inte för länge sen är sportchef istf Sundlöv.

Nu gäller det att ha fötterna på jorden och inte drabbas av panik, bara för att serien är jämn och 8 lag är inblandade i både slutspels- och kvalseriestriden.
Fortsätta att spela metodiskt och uppoffrande som vi kommit överens om sen säsongstart och som vi trots allt lyckats bra med hittills. Därtill att försöka förbättra framförallt PP. Det är väl där som den stora uppgiften ligger.
Försvaret funkar i stort sett bra med en trygg Markström därbak.
Förhoppningsvis kommer åtminstone Sundström tillbaka efter LG Games och förhoppningsvis kan han också tillföra ngt, sitt skadeavbräck till trots...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Å där satte Pärssinen 3-1 för världsmästarna! Håll i nu!
Kommentera