Brynäs IF

723822 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1118770

Sv: A propósito de nada
Jajjen: "Jag tror inte att du snackar klartext med alla du tycker är idioter. Mer än här på nätet där du är anonym. Rätta mej gärna om jag har fel."

Nä, du har helt rätt.
Här skiljer jag mig nog inte från de flesta härinne.
Men jag skrev ju "din ev feghet" att inte våga döma ut din kärrings morsa, eftersom jag inte vet om du har "problem" med den saken.
Min undrar var principiell: varför du inte själv vill bli dömd pga ditt (påstått överdrivna) engagemang när du själv dömer henne som en idiot som inte fattat nånting...

"Skriver jag på en brynässajt har jag jävligt svårt att uppskatta när nån hånar mej för mitt brynäsengagemang."

Ingen har hånat dig för ditt engagemang.
Jag har bara gett uttryck för en personlig uppfattning: att alltför stort engagemang tenderar att blockera det sansade tänkandet hos många.
Ngt som i förlängningen kan leda till bl.a läktarhuliganism, för att hårddra det hela och visa på min principiella ståndpunkt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Rackham: Den gamle Brynäsaren och Svegarn "Bosse Bank" kan få nytt fint uppdrag inom fotbollen om han vill. Undrar om han är sugen på Brynäs?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: "...alltför stort engagemang tenderar att blockera det sansade tänkandet hos många."

Jaså? Bygger det på empiri?
Allför lite engagemang är ett betydligt större problem. Det är engagerade människor som är stommen i ett sunt, demokratiskt samhälle. Bristen på engagemang ger kalla, avståndstagande människor utan empati och glädje. Jag vet inte var du hittar dina uppgifter, men det måste vara en kall, mörk och skrämmande plats.
Kommentera