Brynäs IF

723792 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1119132

Sv: A propósito de nada
Hahl Bundy: Förstår inte din logik.
Först undrar du varför vi inte värvade Rosa (underförstått: hur kunde Sundlöv missa en sån värvning)

Därefter håller du med om att Sundlövs värld är lite mer komplicerad än att det bara är att ringa Rosa och sen är allt klappat och klart.

Jag kan ge dig en fullt tänkbar förklaring, bland många andra:

Rögle har inte förstärkt ngt öht under säsongen och med tanke på deras "budgettrupp" (sett i förhållande till de flesta lag) så bör man alltså har rätt så skapligt med pengar i kassan.
Lägg till den sponsorinsamling man lyckats dra igång, där du säkerligen hitta merparten av de pengar som nu gått till Rosa.

Rosa och hans agent vet naturligtvis i vilken situation Rögle befinner sig i, rent sportsligt och tabellmässig, och kan därför också pressa upp priset för att få Rosas signatur på kontraktet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Den givna slutsatsen är att Brynäs inte kan konkurrera med Rögle om värvningarna (hade vi haft råd hade givetvis Sundlöv handlat). Rögle! Säger lite om vilket läge Brynäs är i. Om man dessutom kan anta att lag som Malmö och Leksand redan har starkare ekonomi än Brynäs så förstår man vilket sluttande plan vi befinner oss på. Jag har svårt att se vad som ska göra att vi kommer på fötter igen. Bygga en ny arena, liksom.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: "Rögle har inte förstärkt ngt öht under säsongen "
Jo det har dom bla en målvakt o en välmeriterad back som inte är alltför dåliga. Namnen är för krångliga för att jag ska komma ihåg dom så här snabbt.

Sorry jag skulle ju inte vara här något mer men jag kunde inte låta det vara obesvarat. :)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Man skapar till stor del sin egen spelarbudget. Att Sundlöv har lite pengar att röra sig med den här säsongen beror ju på det enorma slöseriet som han stod för föregående säsong.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Hmm, en viss Strbak har väl ändå tillkommit som truppförstärkning till Rögle under denna säsongen.
Kommentera