Brynäs IF

723852 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1119148

Sv: A propósito de nada

Bissett19: Hatet ligger i att ni är så förbannat stolta och inte kan ta åt er av andra människors funderingar och eventuella lösningar.
Ni tror att allt löser sig och att ni inom föreningen kan skapa lugn och ro.

Om andra personer ger er tips och eventuella förslag slår ni dem i backen och anser att dessa är hjänrndöda. Visst, be my guest, så kan det vara. Men jag hade ösnkat att ni hade haft större tålamod.

Just nu hatar ni allt, precis allt. Om andra vill hjälpa er tycker jag att ni kan sträcka ut en hand.

Puss.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
250kg kärlek: Det "hat" du talar om känns mer som att det är mycket frustration bland oss Brynäsare och det var dålig tajming av HB att komma in och kommentera. Även fasthan gör det med välvilja så borde han ha förstått situationen vi befinner oss i.

Det var liknande stämning i timråboken för bara några veckor sedan och jag tror inte att nån där hade uppskattat att nån Brynäsare hade klivit in och sagt att "Ni borde värva".

Samtliga skribenter: Samtidigt vill jag påvisa till samtliga skribenter i den här gästboken att det är bättre att inte skriva alls om man inte kan bemöta arguument med motargument. Om ni tittar ut genom fönstret så hittar ni säkert någon sandlåda att hålla till i om ni vill hålla den nivån.
Kommentera