Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1121277

Sv: Visa till Mormor, hyllningen...
Det är sant att Sundläv inte har kompetensen för jobbet men vem har det i Brynäs? Frågan är om personerna som tillsätter tjänster i klubben har förmågan att hitta den kompetens som behövs för dom olika positionerna i klubben. Visst går det att lägga all skit på Sundlöv men om inte kärnan till problemet i klubben försvinner så spelar det ingen roll hur många tränare vi sparkar eller om vi byter sportchef eller

Snart ska väl Molin ha en tjänst i Brynäs också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Visa till Mormor, hyllningen...
arnio: Samtidigt får vi inte göra det helt uteslutet att enstaka pensionerade spelare faktiskt skulle göra sig bra inom organisationen.
Vårt problem är att organisationen har ett sådant tryck att klara ekonomin att vi svälter oss själva till döds. Utan investeringar kan man heller inte gå framåt. Arenan var ett steg, men om man inte kan fylla arenan pga en oattraktivt produkt dvs. a-laget så blir arenan bara ett enormt kostnadsställe.
Typ som att köpa Torslandaverken för att tillverka lådbilar......
Kommentera

Sv: Visa till Mormor, hyllningen...
arnio: Det ligger en hel del i det. Men faktum kvarstår att Sundlöv inte känns rätt. Två fel blir inte nåt rätt.
Kommentera

Sv: Visa till Mormor, hyllningen...
arnio: Håller inte riktigt med dig där. Jag tycker ändå vi är på rätt spår med styrelse etc. Tror nog att man insett det här med "gamla spelare". Anställer man en sån framöver är det nog för att man bedömer honom som en tillgång. Tror man tagit åt sig av kritiken och nått insikt.

Nä, som jag ser det är Sundlöv den felande länken i dagsläget. Jag skulle kunna ropa på tränarbyte oxå med hänvisning till den tråkiga dödgrävarfilosofin vi har men intalar mig att denna typ av hockey beror på det mtrl som CZ har att tillgå...
Kommentera