Brynäs IF

723729 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1122302

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 31/1-09
Det var väl tur att det inte blev några nyförvärv som hade rubbat den känsliga gruppdynamiken i Brynästruppen.

Man vet ju aldrig vad man får. Finns viktigare hål att stoppa pengarna i. Avgå, Sundlöv.

Hur andra klubbar hanterar sina nyförvärv vete fåglarna eftersom de går in och gör mål i första matchen. De har väl inte samma gruppdynamik som Brynäs, får man anta.

Det ska till ett mirakel för att vi ska slippa kvalserie. Efter uppehållet börjar vi med Frölunda borta, Linköping hemma och sen ska vi hinna med HV borta och FBK hemma innan det hela är över. T o m SSK hemma ser ut som en utmaning. Vi har förmodligen det tuffaste spelschemat av alla lagen som dansar kring kvalstrecket.

Bara att ringa doktorn och be om den vanliga medicinen för februari-marssjukan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 31/1-09
Jompe: Ja den gruppdynamiken måste vara något utöver det vanliga. Man kan ju fundera över vad den består av. Är det ledorden "Förlora utan att gnälla" så förstår jag att nykomlingar med vinnarskalle och ambitioner får svårt att passa in i gruppen. Det kanske var just där som det skar sig mellan Wanvig och resten av gruppen?

Dessvärre så kommer det att krävas en degradering för att man ens skall tänka tanken att sparka Sundlöv. De är ju polare sedan många år.. och inte sparkar man polarna?

Nej, jag tror att det enda man kan göra är att få in en ny röst i båset. CZ har uppenbarligen inte kunskapen att få ut någonting ur truppen som skulle kunna uppfattas som offensivt spel. Det bedrövliga PP't kombinerat med snudd på rekordlåg målproduktion bör vara skäl nog att byta ut CZ.

Mitt förslag är Strömberg från SSK.
Kommentera