Brynäs IF

723753 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1123088

Sv: A propósito de nada
Partyjack: Stisse har iaf guts nog att erkänna att han överdrivit i sina skriverier om att resan var dåligt tajmad och helt onödig.
Men härinne fortsätter man med magsura kommentarer, allt i syfte att svartmåla Sundlöv ännu mer.
Det blir dock bara fånigt och skrattretande när man fortfarande använder resan som tillhygge, när det visar sig att den inte var ett dugg kontroversiell på nåt sätt.

Samtidigt som man tillägnat sig nyttiga kunskaper inför framtiden så har sponsorerna (du vet, dom där som enligt många aldrig får nåt tillbaka av Brynäs...) verkligen fått ngt tillbaka i form av besöket hos Washington med tillhörande match och säkert en massa kringevenemang.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Ja hoppas nu att sponsorerna öppnar plånboken och verkligen vill se Brynäs lyckas på isen.

Nu väntar sannerligen några spännande månader för Brynäs. Först ska det avgöras om det blir, slutspel, ingenmansland eller kvalserie där det avgörs vilken serie Brynäs spelar nästa säsong. Sedan kommer bokslut där vi får se hur Brynäs sparprogram föll ut och hur de vikande publikintäkterna har slagit mot ekonomin. Ett negativt resultat rent ekonomiskt kan vara innebära att vi även nästa säsong får slåss mot lagen i botten i stället för mot de i toppen.

Nästan så att spelet runt Brynäs som förening är mer intressant än det rent ekonomiska.
Kommentera