Brynäs IF

723764 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1124795

Sv: A propósito de nada
Huge: Jo, jo, visst är det svårt, men att Alcén inte har lyckats är ju i sig inte ett användbart argument för att någon yngre spelare inte heller kommer att lyckas. Det handlar trots allt om olika individer. En del lyckas, andra gör det inte. Så enkelt är det.

Utvilade spelare säger du. Jovisst. Om det hade varit så enkelt. Om det bara hade handlat om att vara fysiskt utvilad. Det handlar ju även om att vara mentalt utvilad, att ha energi, självförtroende och mod att åstadkomma något när man är inne på isen.

Emil Sandin kom in och var en frisk fläkt ifjol. Han var nog inte i bättre fysiskt skick än de övriga när han gjorde det, det handlade snarare om den mentala biten.

Sedan kan jag ärligt talat inte se vad Brynäs har att förlora på att testa en energispelare som Rödin i fjärdeformationen, med tanke på att de spelarna som huserar där i dagsläget verkligen åstadkommer nada när de är inne på isen.

Jag tror att Rödin skulle kunna väcka laget. Vet inte om du såg derbymatchen mellan Oskarshamn-Nybro när han var utlånad till IKO, då satte han in tre-fyra tacklingar i första bytet han var inne. Det väckte såväl publiken som medspelarna. Precis vad alla lag inklusive Brynäs behöver.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tycker förresten att det är frustrerande att Brynäs inte verkas lyckas förlänga med en nyckelspelare och profil som Widing. Brynäs har alldeles för få klasspelare och man måste givetvis se till att behålla de få som man har. Det kommer inte att bli lätt att stanna kvar i ES nästa säsong om laget ska föryngras ytterligare samtidigt som ett flertal nyckelspelare sticker. Man kan ju utan att överdriva konstatera att Sundlöv inte är speciellt skicklig på att ersätta flyktande nyckelspelare. Bäckström, Kristan och Brendl är tre ganska färska exempel.
Kommentera