Brynäs IF

723823 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1130118

Sv: A propósito de nada
Hård: Tror nog att situationen ser väldigt annorlunda ut för Limpan när/om han spelar till sig förstaplatsen här mot slutet av säsongen..

Det vore ju ultimat att ha båda kvar inför nästa säsong och låta de trigga varandra och/eller rycka in för varandra när formsvackorna dyker upp.

Låt oss bara hoppas att styrelsen och Sundlöv inser vilken enorm betydelse de här två har för lagbygget och att det inte blir så att Limpan försvinner pga ekonomiska skäl.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Partyjack: #Låt oss bara hoppas att styrelsen och Sundlöv inser vilken enorm betydelse de här två har för lagbygget och att det inte blir så att Limpan försvinner pga ekonomiska skäl.#

Visst hade det varit önskvärt att Lindbäck stannat, men inte till vilket pris som hellst. Vi har en jävligt bra målvakt och det är bättre att vi lägger pengarna på att spetsa till forwards sidan.
Upp med Jocke till nästa år.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Partyjack:

"Låt oss bara hoppas att styrelsen och Sundlöv inser vilken enorm betydelse de här två har för lagbygget och att det inte blir så att Limpan försvinner pga ekonomiska skäl."

Amen.
Kommentera