Brynäs IF

723730 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1135581

Sv: Slutspelet 08/09
Partyjack: Hm nog tror jag att vi har 50% chans att vinna hemma. På bortaplan kanske 5%

Det finns faktiskt folk som får 7 rätt på lotto också trots att det är en på flera milioner att få sju rätt.

Svårate tror jag blir att få spelarna att tro på det hela, för tror de inte själva så blir det omöjligt.

Säg 50% chans i första, fullt möjligt. Sedan gäller det att se det hela som en möjlighet. Är det bara 5 procents chans att vinna i Karlstad så måste vi se möjligheten.5 procent chans tre gånger är en riktigt hyffsad chans faktiskt. Sedan måste vi se till att serien var den jämnaste någonsin och att färjestad vunnit sju raka borde betyda att de ska förlora snart. Liksom att sju års förluster i Karlstad för Brynäs borde innebära att vi är ganska nära en vinst. nån gång tar alla sviter slut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelet 08/09
arnio: Skulle tro att det är lättare att få 7 rätt på lotto......
Kommentera

Sv: Slutspelet 08/09
arnio: Visst, jag köper ditt resonemang, men om vi går på de siffror du höftar fram är det fortfarande enormt liten chans till avancemang.. Låt säga att vi drar en lyckträff på de där 5% i Karlstad, vilket i sig är jävligt liten chans.. Då ska vi sen stå pall tre gånger om för de 50% vi uppskattar att vi har på hemmaplan.

Det som talar för Brynäs är att INGET talar för Brynäs.
Kommentera

Sv: Slutspelet 08/09
arnio: Det är klart att det blir ruggigt svårt mot FBK. Om CZ kan få spelare som Herman, Molin, Madsen, Dixon och Silfver att slappna av, ha kul och gå på mål istället för att drabbas av stundens allvar så kan det bli roligt. Vi har ingenting att förlora. Jag tror att första matchen blir viktig. Vinner vi den är vi inne i serien, kommer vi under 0-1 med en gång och sen ska till Karlstad blir det tungt.

Inför kvarten mot HV senast det begav sig sade alla att vi var chanslösa. Det blev sju matcher med sudden-avgörande i en.
Kommentera