Brynäs IF

723822 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1138598

Sv: FBK-Brynäs Kvart 2 lör 7 mars 2009
rackham: "Nu står lagen inför nya finansiella utmaningar och vi behöver också fortsätta att trimma organisationen, annars står vi där med ett nytt underskott inför 10/11."

Precis, organisationen måste även i fortsättningen trimmas. Vi kan inte leva säsong för säsong, vi kommer självklart att åka på ekonomiska smällar även i fortsättningen som alla andra företag men har vi då en kassa att ta av så har man råd att riskera det.

Tycker Färjestad är ett riktigt bra och sunt föredömma ekonomiskt (känns tungt att berömma just den klubben i dessa dagar). Gör sällan spektaktulära värvningar som Linköping och Frölunda trots att man har mest pengar på banken. Klubben mår förtillfället bäst i Sverige både ekonomiskt och sportsligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: FBK-Brynäs Kvart 2 lör 7 mars 2009
Zzz: FBK har ju haft en välbesökt lada under många år, gått långt i varje slutspel så det har runnit in många vackra slantar där.

Har man en bra stomme så man är med i snacket om SM guld från början så kommer publiken. Kommer den så kommer sponsorerna.

Man lägger inte en krona på J20 verksamhet utan sållar i sitt J18 lag och skickar iväg de bästa på utbildning i Skåre och andra klubbar...

Någon som har koll på ekonomin kanske kan kolla upp vad brynäs j20 verksamhet kostar föreningen varje år.
Kommentera