Brynäs IF

723730 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1138732

Sv: FBK-Brynäs Kvart 2 lör 7 mars 2009
Huge: Din målsättning verkar inte vara högre än att bara ta sig till sliutspel så jag förstår att du är mer än nöjd.

Du sitter och gottar dig åt det faktum att de "hockeyexperter" som du med jämna mellanrum bespottar med att vara onyanserade och okunniga har tippat Brynäs fel. Är dessa "experter" okunniga och har de missbedömt Brynäs eller är de kunniga och det är Brynäs som har tagit sig till slutspel "mot alla odds". Det vore intressant om du kunde bestämma dig för en linje istället för att vända dina argument utifrån vad du vill "bevisa".

Jag försöker se en ljusare framtid för Brynär där man faktiskt GÅR FRAMÅT i utveckligen. Sundlöv har inte tagit Brynäs framåt ett uns sedan han tillträdde. Han har misslyckats och därför är det dags att ge en ny sportchef chansen att göra ett bättre jobb.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: FBK-Brynäs Kvart 2 lör 7 mars 2009
GävleLasse: "Din målsättning verkar inte vara högre än att bara ta sig till sliutspel så jag förstår att du är mer än nöjd."

Jag är mer än nöjd med slutspelsplatsen den här säsongen, sett till förutsättningarna.
Om du sen krävt SM-guld med det här laget så helt Ok för mig.
Men begär inte att jag ska hålla med dig.
I ett längre perspektiv är det väl ingen som konstant nöjer sig med att bara ta sig till slutspel varje år.
Trodde i min enfald att det var underförstått och att jag inte skulle behöva påpeka en sån självklarhet.

"Du sitter och gottar dig åt det faktum att de "hockeyexperter" som du med jämna mellanrum bespottar med att vara onyanserade och okunniga har tippat Brynäs fel."

Gottar och gottar...
Alla självpåtagna experters tvärsäkra uttalanden, som när facit är tillgängligt står där med dumstruten på huvet, visar ju bara på hur vanskligt det är att leka Putte Kock.
Så dom kan gott få sig en känga...
Kommentera

Sv: FBK-Brynäs Kvart 2 lör 7 mars 2009
GävleLasse: "Jag försöker se en ljusare framtid för Brynär där man faktiskt GÅR FRAMÅT i utveckligen. Sundlöv har inte tagit Brynäs framåt ett uns sedan han tillträdde. Han har misslyckats och därför är det dags att ge en ny sportchef chansen att göra ett bättre jobb."

Enig.
Kommentera