Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1138746

Sv: Brynäs IF - Färjestads BK Kvart 3 -09
GävleLasse: Mmm, man tappade matchen i Karlstad när man började spela på 0-1 resultatet. I tredje gick man tillbaka till den ursprungliga game planen och då blev det bättre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Färjestads BK Kvart 3 -09
Jompe: "Mmm, man tappade matchen i Karlstad när man började spela på 0-1 resultatet. I tredje gick man tillbaka till den ursprungliga game planen och då blev det bättre."

Vår game plan var att forechecka högt upp, fullfölja varje tackling och sen spela tajt i mittzon för att styra ut dom mot kanterna.
Tyckte att vi gjorde detta på ett konsekvent sätt matchen igenom och att vi skulle ha backat hem efter 0-1 tycker jag är en helt felaktig analys.
Tror däremot att vi gick ner oss lite pga att det oftast inte går att hålla samma höga nivå i sitt eget spel under en hel match.
Speciellt inte när man kör med den taktik vi använde oss av.
Inte alls konstigt att man då svajar lite i prestation och det räcker med några procent för att ett så bra lag som Färjestad på direkten får övertaget, vilket gör att det ser ut som att vi medvetet skulle backa hem.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Färjestads BK Kvart 3 -09
Jompe: Enl Sunklöv idag på radio Gävleborg så är Widing på väg bort! Sunklöv letar vidare i Sätra och googlar som en dåre!
Kommentera