Brynäs IF

723896 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1139288

Sv: FBK-Brynäs Kvart 2 lör 7 mars 2009
Peja: Du sammanfattar matchen mkt bra, tycker jag.
Idag hade vi verkligen en bra chans att vinna men deras mål kom i lägen där vi istället borde fått utdelning på alla chanser som skapades.
Gustavsson har växt ut till ett spöke och fortsätter han så här så kommer fler än våra egna forwards att slita sitt hår i förtvivlan och ta stressade avslut i ren frustration.

Sammantaget tycker jag ändå att vi stått upp bra hittills och siffrorna 0-3 i matchserien känns lite missvisande.
Känns som att vi är där men ändå inte, sas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: FBK-Brynäs Kvart 2 lör 7 mars 2009
Huge: Man borde väl inte förvånas över att Brynäs har svårt att göra mål. Man gjorde ju nästan minst mål i serien och FBK släppte väl in minst av alla... Men idag tycker jag faktiskt att Brynäs klarade av deras försvar ganska bra, men det var det här med målvakten...
Kommentera

Sv: FBK-Brynäs Kvart 2 lör 7 mars 2009
Huge: Ditt snicksnack om oflyt bla bla bla är som att försöka dölja lukten av en rejäl skitkorv med ett ynk nässpray. Ett mål på tre matcher funkar inte i ett slutspel, så enkelt är det.
Kommentera

Sv: FBK-Brynäs Kvart 2 lör 7 mars 2009
Huge: Jag tycker att Fbk var närmare sju mål än vad Brynäs var fyra. Såg vi samma match? Utskåpning var det i matchen jag såg.
Fbk hade bättre målvakt, bättre defensiv, bättre offensiv, var starkare fysiskt, hade bättre passningsspel osv. Brynäs boxplay var dock riktigt bra och Molins mål skulle definitivt ha godkännts.
Kommentera