Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1139402

Sv: FBK-Brynäs Kvart 2 lör 7 mars 2009
arnio: Ang Molin så var det väl bara han som kunde få in pucken i kontrollerade former, tyvärr så tycker jag att anfallspelet är stereotypt. Allt går efter kanten så FBK behöver inte ställa några i mitten...

Se till att avsluta denna serie med en seger på bortaplan så man kan slippa de negativa siffrorna med ingen seger i slutspel och ingen på bortaplan sedan Dackefejden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: FBK-Brynäs Kvart 2 lör 7 mars 2009
65selander: "Se till att avsluta denna serie med en seger på bortaplan så man kan slippa de negativa siffrorna med ingen seger i slutspel och ingen på bortaplan sedan Dackefejden."

4-3 I MATCHER TILL BRYNÄS ALLTSÅ. (-:

I övrigt ska sägas att jag håller med om att juniorerna ska vara ett komplement men de ska definitivt ges chansen att spela i bättre omgivning än fjärdefemman. Jag ser det som att Thegel och Rödin tar Alcén och förhoppningsvis Vas platser i laget. Alltså de kommer inte att försvaga laget oavsett hur värdelösa de är. Sandin är definitivt elitseriemässig nu, en av mina favoriter i Brynäs faktiskt, jag tror och hoppas att han är mogen för ännu ett steg framåt nästa säsong.
Kommentera

Sv: FBK-Brynäs Kvart 2 lör 7 mars 2009
65selander:

För övrigt 1:

Jag vill ha en sportchef som är mer känd för smarta värvningar än slagsmål...


För övrigt 2:

Jag vill se Rödin-Lind-Thegel i morgon!


För övrigt 3:

En ny rationaliseringsplan för att slimma organisationen!

För övrigt 4:

Driftchefen msåte tag tag i i arenan, ordentligt!

För övrigt 5:

Det måste bli fler aktiviteter i (hockey-) arenan!


För övrigt 6:

Ta tag i biljetthanteringen, för helvete! Det är pinsamt att läsa alla undanflykter. Herregud, det handlar om inte annat om INTÄKTER! Hur jävla svårt kan det vara att: 1. Sätta ticnet-inställningarna på BETALA istället för RESERVERA, framför allt i ett slutspel när det är korta puckar inför första match och mellan matcherna. 2. Kunden har alltid rätt. 3. Hitta en bättre mix av platser och biljettpriser.

För övrigt 7:

Nu är inte ett bra läge att slappna av.

ÖKA takten!
Kommentera

Sv: FBK-Brynäs Kvart 2 lör 7 mars 2009
65selander:

Du menar att du vill servera FBK en miljon till...?
Kommentera