Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1139627

Sv: Brynäs IF - Färjestads BK Kvart 3 -09
Partyjack: Klart som fan att folk lessnar, men det här har vi fått leva med i åratal nu. Det här laget är klasser sämre än förra årets upplaga, med EN skillnad, målvakterna. På alla andra punkter är laget sämre och det visar sig naturligtvis i slutänden. Media i Gävle och klubben knorrar över de dåliga publiksiffrorna, ehh, dom fattar ingenting. Med tanke på vad man får för 250 kr så är det skyhöga publiksiffror. Den här säsongen skulle innebära ett lag som ALDRIG vek ner sig, ett lag som kämpade till sista blodsdroppen, alla skulle fördubbla sin målskörd osv osv. Det höll i typ 7 omgångar. Sunklöv har raggat ihop ett lag som innehåller spelare som Vas,Herman,Björne,Lind,L.J, mfl mfl. Inte en enda av dom skulle gå in i ett annat ES lag, möjligen kanske L.J som 6:e back. Ändå sitter pajasen kvar, helt ofattbart, han som enl egen utsago har ett så jävla stort Brynäshjärta. Media hånar klubben i tidningarna idag, med all rätta. Nästa år är det ett måste med Thegel/Rödin/Leidermark/Bertilsson/Hassel mfl. Ut med skräpet som finns idag och ersätt med junisar, för ska mormor ut med portmonän och ostmackorna så kommer han bara hem med nåt som är ännu sämre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Färjestads BK Kvart 3 -09
sylf:

"Nästa år är det ett måst medThegel/Rödin/Leidermark/Bertilsson/Hassel"

Visst skall vi lyfta upp juniorer, men att tro att Bertilsson/Hassel skall gå in och ersätta Lars Jonsson (om jag tolkar dig rätt) är rent löjeväckande.

"Det här laget är klasser sämre än förra årets upplaga, med EN skillnad, målvakterna. På alla andra punkter är laget sämre och det visar sig naturligtvis i slutänden"

Nu blir det ännu mer förvirrande... Om nu övriga spelare är så genomusla som du vill påskina, hur är det då möjligt att vi klarat en 7:plats med 79 poäng enbart på målvaktsspelet? I min värld är bra försvarsspel en kombination av bra målvaktsspel och bra försvarsspel.

Slutligen - orkar du köra en säsong till i samma stil?
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Färjestads BK Kvart 3 -09
sylf: Nja sämre är laget knappast. Man glömmer fort Herr Sylf
Kommentera