Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1141661

Sv: Silly Season 09/10
GävleLasse: "Visst är det lite grisen i säcken många gånger. Men jag tycker Sundlöv gör såna nyförvärv lite för ofta. Just med tanke på vår dyra J20 verksamhet så borde man i alla fall testa sina egna produkter innan man skriver kontrakt med de höftskott man sett passera i revy genom åren."

Precis, men tex. Granström är ju ett exempel på bra scouting av Sundlöv, tycker han ska ha riktigt mycket beröm för den värvningen. Jag var väldigt tveksam till honom och tyckte att han tar plats för yngre killar men han fyller en funktion i Brynäs som jag tycker har saknats sen Johan Lindström. En riktigt gris.

Många har kritiserat scoutingen av Wanvig, men hur lätt är en sådan värvning för en sportchef? När Sundlöv får reda på att Wanvig finns tillgänglig har han förmodligen redan spelat sin sista match i Ryssland. Kanske den enda spelaren av den typ man vill ha som finns på marknaden. Han hör sig då för bland bekanta, sen gick det som det gick. Men jag tycker att värvningen av Wanvig såg väldigt intressant ut men att vi nu kan konstatera att skridskoåkningenär för dålig för spel på stora isar.

Jag håller med dig om att vi första hand ska ta från J20 och krydda med kvalitet och rollspelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Zzz: "Granström är ju ett exempel på bra scouting av Sundlöv, tycker han ska ha riktigt mycket beröm för den värvningen."

Vilket jättejobb han måste ha gjort, scouta en kille som spelar i samma serie, Stevie Wonder hade kunnat göra det jobbet.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Zzz: Om vi gör en analys av läget då Wanvig värvades. Man skjuter minst skott av samtliga lag i ES. Man är i ett skriande behov av en målskytt. Man har ett spelsystem där i princip skall passa in pucken i öppen kasse och man värvar Wanvig.

Jag tycker inte att den ekvationen känns riktigt igenomtänkt.
Kommentera