Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1144628

Sv: Silly Season 09/10
65selander: Det är svårt att se att han skulle ta en plats bland sex backar inom överskådlig framtid.. Finns några i farmarlaget som står före honom i kön dessutom
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Hence: Det känns som om Carlsson är på väg ut! Sundlöv verkar satsa på att förlänga med Nolander och skaffa in en defensivt kompetent back samt köra med Bertilsson som 7:e och en ny junior som 8:e.

Inte mig emot! Carlsson har potential men har med nöd och näppe lyckats knipa en plats som 6:e back i konkurrens med Svanberg/Bertilsson.

Även positivt att Vas verkar få "silkessnöret".

Hermansson/Alcén är jag mycket tveksam till, samma gäller Lind.

Danielsson räknar jag bort!
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Nått nytt måste hända. Men problemet med sundlöv har alltid varit att han är nöjd. Och skriver därför kompis kontrakt med lirare som Hempa och Danielsson. Sundlöv är rentav lat!! Vi hade ju problem med backspelet i PP t ex och även fysiken. Behövs en målgörande back, samt en tung pjäs som kan ge smällar och inte bara ta som 80 kilos killar som hela övriga laget består av.

Nolander, Carlsson ut tack! Låt Carlsson spela lite Ahl och tuffa till sig lite.

Kan tänka mig att killar som Lind, Molin sitter på ganska tunga kontrakt, framförallt Lind, och i förhållande till det han bidrar så är det inte värt det. Tror inte heller Vas lirar för 10000 i månaden;)

Hermansson, Vas, Molin Lind, Alcèn på forwardssidan.

Men det vet vi ju alla att det inte kommer ske. Sundlöv är nöjd som vanligt. Bakåtsträvaren nummer 1.
Kommentera