Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1145190

Sv: Silly Season 09/10
Tung sillystart. Den enda lagdel som höll hög elitserieklass spricker. Sundlöv och alla vi andra får hålla tummarna för att Markströms knäingrepp blir en succé. Och att han får fixa knäna innan september.

Just nu är Brynäs sämre än när säsongen slutade.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Tycker att Lindbäck gör helt rätt. Timrå är ett bättre lag än Brynäs i dagsläget och jag tror att Linkan kan utvecklas mer i Timrå än i Brynäs.

Sundlöv måste bort som sportchef om Brynäs någonsin ska gå framåt.
Brynäs har inga pengar och det vet alla, men när Sundlöv väl får fart i kalsingarna och ska göra nånting så blir det allt för ofta fel.

Titta på Norberg i Frölunda. Jag gillar inte lag som bara köper och köper spelare utan ser hellre att man jobbar som Brynäs med mindre medel MEN när man väl köper spelare med den ekonomin som Brynäs har så måste det vara klass på spelaren.

Just nu är det väl bara inse att Hermansson, Alcén, Danielsson, Lind (i viss mån), Vas, Persson osv. Dessa spelare håller inte Elitserieklass. Varför då ens fundera på att förlänga? Måste finnas 1000 andra spelare som har samma lönekonto som dessa som kan göra jobbet bättre. Och just nu behöver Brynäs en riktigt bra defensiv back, en målskytt (om nu Widing lämnar). Sen behöver "vi" en riktigt bra förstecenter. har man råd med Dixon så måste man ha råd med en spelare som gör poäng och verkligen är en klasspelare. Någonstans måste det finnas en Davidsson med lågt lönekonto. men då gäller det att scouta fram dom spelarna och inte bara som Sundlöv att lita på ett fax som kommer om en "bra spelare".
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Jajjen: Åsså har LIF dumpat Kempe / Jonsson!!!
Kommentera