Brynäs IF

723837 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1145613

Sv: Silly Season 09/10
rackham: Har en känsla av att årets trupp (budgetalternativet) hade genererat ett större plusresultat om vi fortfarande huserat i Gavlerinken...

Suck...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
bradberry:

"Kommer ni att skära ner i budgeten till nästa säsong? På vad i så fall?

Hans-Göran Karlsson, klubbdirektör, Brynäs
Nja, förhoppningsvis ska vi ligga kvar där vi ligger i dag, på runt 118 miljoner. Men det händer mycket i vår omvärld och vi kan inte vara så naiva att vi inte inser att det kan påverka oss.

Tommy Fritz, klubbdirektör, HV 71:
Spelarbudget och andra kostnader kommer att sänkas med ungefär fem procent, men omsättningen kommer att se ut ungefär som i år (ca 140 miljoner).

Mats Ahdrian, klubbdirektör, Frölunda:
Vi har pratat om att ta ner åtta-tio miljoner, vilket är sex procent av vår omsättning. Det handlar exempelvis om att resa lite annorlunda och att sänka kostnaderna på materialsidan.

Thomas Johansson, klubbdirektör, Timrå:
Vi kommer nog att sänka vår nuvarande omsättning (91–93 miljoner) något. Vi kommer att försöka dra in på allt, men vi sänker inte våra sportsliga ambitioner.

Mike Helber, klubbdirektör, Linköping:
Budgeten ska skäras ner med tio procent, det handlar om ungefär 15 miljoner kronor. Det innebär att ungefär fem av dem miljonerna ska plockas från spelarbudgeten.

Håkan Loob, klubbdirektör, Färjestad:
Det tror jag, vi tittar mer än någonsin på vad vi kan göra. Inte bara på att dra ner utan även effektivisera våra kostnader.

Jerry Häggström, vd, Modo:
Vi har förhoppningar om att ligga på samma omsättning som den här säsongen (ca 120 miljoner). Men vi ska presentera ett projekt som innehåller en resultatförbättring på tio miljoner kronor.

Per-Anders Isrelsson, kluddirektör, Skellefteå:
Vi omsätter runt 80 miljoner den här säsongen och någonstans där hamnar vi väl nästa år också. Men som alla andra försöker vi leva kostnadsmedvetet.

Stefan Jonson, klubbdirektör, Södertälje.
Hur det än går i kvalserien måste vi skära i kostnader. Vi kommer att omsätta runt 90 miljoner kronor i år och det blir det inte nästa säsong. Låt oss säga att vi minskar elitverksamheten med kanske 20 procent.

Peter Hedlund, klubbdirektör, Rögle.
Vi kommer att omsätta runt 70 miljoner kronor den här säsongen och spelar vi fortfarande kvar i elitserien blir det väl någonting liknande nästa vinter också.

Mats Larsson, ordförande, Djurgården.
Vi har inga planer på att dra ned. Jag tror vi omsätter runt 70-80 miljoner den här säsongen och det ska vi nog orka med nästa vinter också.

Curt Johansson, ordförande, Luleå.
Arenan håller på att byggas om och nästa säsong kommer vi att öka omsättningen från runt 85 miljoner kronor till 100. Bland annat får vi 18 nya loger."


Källa: Aftonbladet
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
bradberry:

Ja, vi står och faller med Arenan.

DET vill jag höra hur föreningen tänker hantera...
Kommentera