Brynäs IF

723866 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1145662

Sv: Silly Season 09/10
rackham: Det här är goda nyheter. Brynäs planerar för oförändrad spelarbudget samtidigt som i stort sett alla konkurrenter ska minska spelarkostnaderna. SSK med så mycket som en femtedel. Betyder alltså inte att vi blir bättre men alla andra blir sämre.

Siffrorna på omsättningen är ju lysande för Brynäs. Vi har en omsättning som är typ 40% högre än DIF och Rögle, 30% högre än SSK, Timrå och Skellefteå. Vi är en ekonomisk stormakt! Skulle i en normal verksamhet betyda att vi kan ha motsvarande högre spelarbudget (och det är givetvis därför som alla föreningar vill bygga ny arena). OM det inte är så att nån i organisationen tagit beslut som innebär att man byggt en hall som drar såna kostnader att den inkräktar på verksamheten. Skulle betyda att Brynäs lirar hockey för att finansiera en usel investering. Isåfall finns bara en lösning: Sälj skiten!

Med tanke på hur man budgeterat tidigare får nog alla uppgifter från föreningen tas med en nypa salt tills revisorerna kollat allt. Det kanske dyker upp en oförutsedd utgift på några miljoner.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Jajjen: Frågan är väl inte hur stor budget man har utan mer vad man lägger pengarna på.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Jajjen: Ja de är ju lite konstigt om Läkerol Arena tex är dyrare för Brynäs än vad Globen är för Djurgån. Tyvärr så kan jag inte tolka det på andra sätt än så då Brynäs omsättning är 40% högre än Djurgårns.
Kommentera