Brynäs IF

723804 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1148920

Sv: Silly Season 09/10
GävleLasse: "Så du menar att ta fram talanger som drar ut på egna hockeyäventyr så snart det är möjligt är ett bra sätt att utveckla laget?"

Går det att undvika detta? Det här gäller ju även andra spelare än unga talanger, tex. Widing.
Skillnaden är väll att spelare som gått igenom juniorlagen kanske känner lite klubbkänsla och nobbar andra svenska klubbar och kommer tillbaka efter misslycket NHL äventyr. Men det är en svår avvägning. Men vi har inte råd att köpa framgång så vad har vi att välja på?
Du talar om bra lägen att släppa fram juniorer och jag menar att det nu då vi har dom största talangkullen i föreningen på 25år.
Jag hävdar att det inte behöver vara så svårt att varva in juniorer i dagens trupp så jag anser att kärnan trots allt är stark med Jonsson, Heitenen, Dackell, Granström, Hansen bra målvakter mm mfl. Spets och mod att släppa fram våra talanger är det enda som behöver tillföras för att vårat lag ska kunna bli riktigt framgångsrikt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Zzz: Jag säger inte att det är rätt, jag säger att det är som det är. Jag har sagt det förr och kommer att säga det igen, och igen och igen vid behov. Ska Brynäs hårdsatsa på att nå sportslig framgång så måste Sundlöv bort. Han har för många kompisar i laget som han ideligen ger nya kontrakt på grund av att de varit bra, inte för att de ÄR bra... Micke Lind är ett lysande exempel på det..

När det gäller inslussandet av våra talanger så får vi hoppas att det faller väl ut men det vore ju inte första gången en stor talang inte utvecklas på det sätt man hoppats. Det har hänt lite för ofta för att man skall kunna säga att det är otur eller att det är så svårt att ta det steget i utevklingen. Det hela handlar om förtoende. Har man en stark stomme i laget som kan vinna matcherna åt laget så har man råd att skola in junisar. Brynäs befinner sig inte i det ekonomsika läget idag.

Jag säger inte att jag tycker om det, men jag säger att det är så det är i dagens Brynäs.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Zzz: Hade Omark varit Brynäsare så hade han formats om till defensivspecialist i fjärdekedjan.
Kommentera