Brynäs IF

723792 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1149036

Sv: Silly Season 09/10
Gusten: "Med lindansargäng så menade jag plats 8-12, jag ser gärna att Brynäs blir ett lag som dansar kring ett streck ... det översta :)

Ja, det ser nog de flesta av vi helst gör.
Jag uppfattade det som att du gnällde över att vi återigen kommer att få slåss för att undvika kval, när det är 7 andra lag som sitter i samma båt.
Dvs: vår situation känns som normal, sett till omständigheterna och det är alltså inget att oja sig över, som jag ser det.
Även om det förstås tar på nerverna i längden... :-)

"Nu kanske jag drar för stora växlar av att Sundlöv förlänger med Herman"

Ja, den värvningen ser jag egentligen inte som speciellt kontroversiell utan som en normal förlängning med en oöm vattenbärare som trots allt besitter lite spetskompetens och som samtidigt är inkörd med laget, tränaren och spelsystemet.
Än finns det möjligheter att förstärka laget ytterligare med lite mer spetskompetens.
Vi har ju ex bara 4 backar på kontrakt, vad jag kan se.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Huge: Fem backar har vi under kontrakt, sen blir Bertilsson möjligen utlånad? Nolander jobbar ju tydligen Sundlöv på också.

Varför ska vi nöja oss med att tillhöra de övriga 7 som också är lindansarlag? Skulle inte vi leda svensk hockey? Har vi gett upp topp-4? Min poäng ÄR att om detta "guldläge" tas tillvara på så har vi möjlighet till en grym trupp.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Huge: Det blir väl fem backar om man räknar Simon Bertilsson? In med Morgan Hassel och Staffan Kronwall där så känns det som en helt ok backuppsättning.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Huge: "utan som en normal förlängning med en oöm vattenbärare som trots allt besitter lite spetskompetens och som samtidigt är inkörd med laget, tränaren och spelsystemet."

Buuh, precis ett sånt agerande och tänk som gör att vi står stilla, alternativ sackar efter hela tiden!
Vattenbärare går det 13 på dussinet av! I Brynäs 47 per dussin!
Kommentera