Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1149214

Sv: Brynäs J20 SM-Guld 2009
Snacka om att Rödin läser spelet när han tjuvar pucken bakom målet, är ju bara för Leidenmark att raka in den :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs J20 SM-Guld 2009
Riktigt jävla fint med guldet igår, tveklöst välförtjänt och nästan otroligt att det bara är ett par av dessa spelare som inte får spela J20 även nästa år.. Känns som att det borde vara en riktigt bra guldchans även då!?

Det var första gången jag följde en J20match och ska verkligen inte döma någon av spelarna egentligen men tänkte ändå komma med ett litet personligt omdöme.

Tycker inte att Leidermark var någon dominant, har VÄLDIGT svårt att se hur han ska ta en A-lagströja nästa år. Ändå otroligt roligt att han fick avgöra mtp Cet på tröjan och hur han agerat under slutspelet.

Thegel såg jag knappt till förrutom ett stolpskott i inledningen, såg väldigt trög ut och kom aldrig riktigt i läge.

Rödin var imponerande, trots sin mini-size hade han inga problem att bryta bort HV-backarna i hörnen. För att inte tala om hans speed och vändningar i hörnen, han MÅSTE få chansen i A-laget nästa år.

Hassel lite seg, men en defensiv klippa. KANONSKOTT!
Tveksamt om han kan ta en A-lagsplats någonsin med den skridskoåkningen dock.

Bertilsson var totalt suverän, spelade kroppen hårdare än i A-laget och var i mina ögon riktigt dominant. Den killen är 91a och kommer bli en riktigt stor back i framtiden, inget snack.

Järnkrook också riktigt bra, kändes som att han blev stillastående lite för mycket.. Men där finns ju potential.

Silvferberg nästan osynlig tyvärr.

Anton Persson, riktigt bra.. Tycker iofs att han har bevisat vad han går för även i A-laget, synd att vi har tusen och åter tusen medelmåttiga gnuggare som står i vägen. Han skulle inte alls göra bort sig i en defensiv kedja i ES.

Jocke Eriksson i målet också riktigt bra, svårt att göra en bedömning dock eftersom det mestadels var frilägen från Petersson han hade att göra.

Andre Petersson måste man dock säga spelade på en helt annan nivå än övriga på isen. Det var total lekstuga och han gjorde som han ville i varje byte i princip.
Otroligt att han inte fått en plats i A-laget där nere, tror inte att han skulle stå utanför många andra ES-klubbars A-lag.

Blev lite långt, hoppas ingen misstycker.. Tycker bara det är så jävla roligt att bli av med lite tankar efter en så lyckad gårdagskväll, en kväll som förmodligen byggt 20-talet riktigt stora Brynäshjärtan i de där killarna och som får de att vilja vara kvar och utvecklas i Brynäs så länge klubben tycker att de ska vara kvar.

Det finns potential för en ny storhetstid, hoppas föreningen kan förvalta detta på ett bra sätt!
Kommentera