Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1149736

Sv: Silly Season 09/10
Peja: Det rimmar illa att inte förlänga med Molin med dina motiveringar tycker jag, om det nu är så jävla konkurrens så kanske det är de som presterat mindre som ska flytta på sig!? Tex Herman, Vas och Alcén, nu blir vi kanske av med två av tre onda ting där.

Att bryta med Molin bara för att han varit i klubben så länge och börjar bli gammal är en usel motivation, okej om du tycker att han rent hockeymässigt inte platsar i laget - det skulle jag kunna ta..

Men faktum är att han var bland de bästa spelarna i laget över hela säsongen, det kan du läsa dig till i vilken tidnings betygsavdelning som helst.
Visst är dessa nollor till hockeyexperter inget facit, men det är bara bland negativa forumiter som jag ens hört tankegångar om att detta ska vara året att bryta med Molin.

Verkar ju sjukt konstigt då han gjorde sin bästa säsong på flera år just i år. Skickar lite konstiga signaler till övriga i laget, Dackell (eller ev Lind) tex kanske inte känner att de behöver prestera bättre än de gjorde förra året, för då blir man uppsagd i vilket fall som helst.

Tänker inte dra vidare diskussionen, vet att jag fick drevet mot mig tidigare under silly season då jag påpekade att Molin gjort en bra säsong.
Om man sen vill kicka honom pga hans ålder är det en sak, många bättre ytterforwards hittar ni inte i Gävle för tillfället!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Partyjack: Jag tycker att det är sanslöst att folk går på synvillan om att Molin är bra på att bygga upp anfallsspel. Han åker upp med pucken men ger sedan iväg den enkelt. Dvs leder inte hans uppåkningar till någonting. Det hade varit bättre att försökt spela sig igenom, det finns ingen "edge" eller som man även säger over there "end product" när Molin ska försöka bygga upp ett anfallsspel. Det faktum att PP-formationen där Molin inte ingick förra säsongen var den som producerade - trots att laget hade ett av seriens absolut mest ineffektiva PP - säger ju otroligt mycket om hur dålig Molins PP-femma var. Och det var ju Molin som "skulle göra det" där...
Kommentera