Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1153261

Sv: Silly Season 09/10
Fattar inte. Om Widing inte skriver på måste han väl ändå ersättas med en vass forward. Micke har själv sagt att kahnberg inte ses som en ersättare till widing och somervuori är ju en spelare som finansierats med värvarpotten. Därför måste man ju ersätta Widing, annars blir det väldigt luddigt med en värvarpott. Widing ingår ju i den vanliga budgeten..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Gurra88: "somervuori är ju en spelare som finansierats med värvarpotten."

- Tror inte allt är svart lr vitt här. Somervuori finansieras nog MED HJÄLP AV värvarpotten. Tror nog att Brynäs fått spotta upp en del stålar ur egen ficka också men att sponsorernas stöd i den s.k. värvarpotten var avgörande för att affären kunde ros i hamn.

Alltså:

Somervuori finansieras av:

1. Pengar från värvarpotten
2. Pengar som annars skulle ligga i Widings kuvert.

Följaktligen har "Affären Somervuori" länsat kassan och pengar finns inte i dagsläget för att finansiera Widings lön. Mormor uttrycker ju dock att man får se till att lösa detta om det blir aktuellt. (Bankrån?)
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Gurra88: Det är sant. Sundlöv sa ju i samband med värvningen av Kahnberg att han inte på något sätt var en ersättare för Widing och att han fortfarande hoppades på att Widing skulle stanna. Somervouri är som sagt betald med värvarpotten. Om Widing försvinner borde med andra ord hans lön kunna användas till ytterliggare ett nyförvärv för att ersätta den nämnde..
Kommentera