Brynäs IF

723716 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1157452

Sv: Silly Season 09/10
Hassel, Gynge, A Persson ska jag fortsätta?

Om du åker och tittar på några matcher så kanske du vet vad vi andra pratar om. Du vet J20 spelar mer en en match varje år. Sen finns nått som kallas för A laget oxå, så du inte tror att det är samma sak.

Det finns och har funnits stora talanger som när det kommer till kritan skeppas, för att klubben ska fynda någon As kille istället.

Ta tex Svanberg, hade han nått att göra i Bif? Hade det kunnat vara bättre att få in nån J20 back på hans plats istället kanske. Ge Löf 2 min istid i 3 matcher vad ger det?

Om man inte får chansen här så försvinner det sk klubb hjärtat ganska fort när man får chansen någon annanstans. Det är den bistra sanningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Lindström: Så du menar att Hassel, Gynge och A Persson är exempel som visar att det är en trend i Brynäs att dumpa juniorer istf att låna ut dom?
Hur förklarar du då att A Persson var utlånad förra säsongen?
Att juniorer som lånats ut sen kanske inte alltid får kontrakt när dom kommer tillbaka är en helt annan sak.

"Det finns och har funnits stora talanger som när det kommer till kritan skeppas, för att klubben ska fynda någon As kille istället."

På rak arm kan jag bara komma på en spelare som de senaste åren skeppats iväg och sen gjort nån form av succe på annat håll, och det är Mattias Karlsson.
I övrigt har det mest handlat om juniorer som lånats ut eller skeppats iväg och som i sina nya klubbar inte gjort så mkt väsen av sig.
Var är förresten Gynge, som du tog som exempel på en talang som vi slarvat bort?
Kommentera