Brynäs IF

723728 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1165183

Sv: A propósito de nada
"Så har ditt allsvenska lag förstärkt" Skriver Aftonnbladet i sin rubrik. Sen visar dom bilder på Timrå och Hv-spelare. Slaskblaskan har koll på läget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ser att GD inte vet hur man ska hantera Keb's time out. Nu i sommarstiltjen är det väl inget större problem, men när det drar ihop sig till säsongstart kommer trycket på att Kebs frågelåda öppnar igen att öka.

Ett modest förslag är att man döper om frågespalten till "Fråga Jompe om Brynäs". I god Keb-anda ska jag försöka hinna med så många frågor jag kan. Hur ska jag då kombinera det med jobb, familj och annat, undrar ni?

Och har jag sakkunskapen att klara av det här?

Inga problem. I likhet med Keb (?) kommer jag att ha några färdigskrivna svar som ett program matchar till frågorna, alternativt gör ett slumpmässigt urval (vem skulle märka?). Vi skulle alltså få Robot-Keb som blixtsnabbt och med Kebs kunnande hanterar alla frågor om Brynäs.

Typiska svar skulle till exempel kunna vara:
1. "Det är omöjligt att veta hur Brynäs-ledningen tänker kring de där frågorna. Jag tycker vi ska lita på att Czarnecki och Sundlöv, med sin stora erfarenhet, fattar de rätta besluten."
2. "Jovisst hade han varit en drömspelare i Brynäs, men det kan jag säga dig med en gång att Brynäs inte har de pengarna som krävs för att få hit honom."
3. "Det där är ett problem som jag är helt övertygad om att man redan funderar på i brynäsledningen".
4. "Jag har ingen inblick i det där".
5. Du måste förstå att Sundlöv inte kan berätta något om vilka spelare han vill värva".
6. Jag håller helt med dig, men varken du eller jag har den fulla bilden och då är det omöjligt att säga om det var rätt eller fel".
7. "Du skriver ju vädigt mycket kritik mot Brynäs och jag kan säga att jag delar inte dina bedömningar på alla punkter. Men på ett par saker tror jag du är rätt ute".
8. "Jag saknar också Boork ibland, men jag är helt säker på att han har gjort sitt i Brynäs. Fast det är klart att man vet aldrig med den gode Boorken".
9. "Vi måste komma ihåg att det grabbarna behöver mest just nu är inte mer kritik utan stöd och en klapp på axeln. Nu svarar jag inte på fler frågor från dig förrän du skärper dig".
10. "Jag har ju redan svarat på den frågan så många gånger".
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hong Kong:

Fast det är ju bilder på Lotvonen,Staal och Bogg som alla tre kommer att spela allsvenskt kommande säsong.
Så helt fel har dem väl inte;)
Kommentera