Brynäs IF

723928 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #1166643

Sv: A propósito de nada
Clarence: Den här sällsynt händelselösa våren och sommaren hade knappt börjat innan vi spikat laget, vilket känns betydligt bättre än att i sedvanlig ordning tvingas bita på naglarna och hoppas på nån panikvärvning i elfte timmen.
Laget blir inte bara mer samspelt pga att laget är spikat på ett tidigt stadium.
Det kommer dessutom att bli klart bättre då framförallt våra yngre förmågor med stor sannolikhet har utvecklats och fått mer ES-rutin.
Så jag är inte ett dugg orolig över vårt eget lag.
Det intressanta är hur övriga lag kommer att utvecklas.
Det är min syn på det hela.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Visst är det positivt att ha laget klart, absolut. Det enda mörka orosmoln som jag är lite orolig för är backbesättningen som jag tycker känns en smula tunn. Brynäs har satsat mycket resurser på Somervouri och Kahnberg samtidigt som de plöjt ner en stor del av spelarbudgeten i Lasse J. Detta gör att det blir en tunn trupp som är skadebenägen.

Tre frågor som känns avgörande:

Målvakterna?
Kommer Markan att hålla den höga nivå han höll innan JVM eller har han stannat vid sin mindre bra nivå han höll efter JVM? Kommer Läck att kunna fylla luckan efter Lindbäck?

Kan Brynäs backar ge våra målvakter den hjälp de behöver för att hålla en elitseriemässig nivå?

Kommer förstärkningarna offensivt att generera produktion framåt i paritet med den procent av spelarbudgeten de utgör? (Kahnberg känns lite som en chansning, en "spelare som haft det tungt och som kanske kommer igång med miljöombyte och förnyat förtroende")
Kommentera