Brynäs IF

723945 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #1166773

Sv: A propósito de nada
Huge: Frågan är väl varför man alltid ska anta att Brynäs har sämre spelarmaterial än konkurrenterna. Jag tycker inte att man kan utgå ifrån det. Om man gör det blir det en självuppfyllande profetia. Brynäs är bättre än ifjol, många av konkurrenterna är sämre. Ser ingen anledning till varför ska se sitt spelarmaterial som för dåligt för att spela offensiv hockey. För spelet, gå till anfall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Det som gäller är att täppa till i mittzonen när motståndarna har pucken i stället för att backa hem och bli nedtryckta djupt i egen zoon. Stå upp på egen blå brukar det snackas om och det är där Brynäs ofta har haft problem de senaste åren. Tråkigt styrspel när vi inte har pucken tror jag starkt på. En fungerande offensiv när vi har pucken är det svåraste att få till, förhoppningsvis så kan Kahnberg och Somervouri? bidra en del på den fronten.

Avvägningarna mellan när det ska försökas på att starta kontringar och när det ska rensas till icing måste bli bättre, liksom uppspelen från backarna.

Som det sett ut de senaste säsongerna så har Brynäs försvarsspel funkat ok trots att de ibland har haft tendenser att back ner i knät på målisen i stället för att stå up. Jag ser gärna fler icingpuckar i stället för alla dessa misslyckade uppspel som leder till mål i baken. Vem som ska slå dom fina uppspelen är dock fortfarande en gåta. Kahnberg och Somervouri får vi hoppas på som fiskare på topp.

Viktigas av allt kanske powerplayspelet är trots allt, kan vi få till 20 pp-mål till så kan det betyda många sköna poäng.

Markström nyckel också förstås.

Fan vad man börjar längtas nu, förväntningarna från min sida är topp sex och minst semifinal.......knock on wood
Kommentera