Brynäs IF

723829 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1168187

Sv: A propósito de nada
Clubsport: Jag tar mig friheten att citera några rader ur ett inlägg från HF, som jag tycker sammanfattar det hela rätt så bra:

"Dessutom rör prishöjningen som diskuterats väldigt få platser. De fyra mittsektionerna rymmer ca 1000-1500 personer. På just dessa sektioner finns det ett flertal seriebiljetter, jag skulle tippa på runt 50% förra säsongen. Nu med årets priser på seriekort, där det är avsevärt billigare med seriekort än lösbiljetter, kan man tänka att de som går ofta köper just ett sånt där. Så den publik som nu möljligen "tappas" rör sig om några hundra personer och dessa går säkert att fylla på med på andra sektioner."

Dom "stackarna" som går med familjen går förmodligen ändå inte så där jätteofta, och dom får väl isf flytta på sig till ngt "sämre" platser där priset är ungefär detsamma som man betalat tidigare eller kanske t.o.m lägre.

Det ultimata om man bara är ute efter att fylla arenan varje omgång är ju isf att sänka alla priser rejält.
Vilket till sist innebär att det blir huggsexa om alla platser och många i förlängningen kanske tvingas köpa svarta biljetter.

Jag tror iaf att man räknat på det hela fram och tillbaka ett otal gånger och kommit fram till en lösning som känns vettig, eftersom det ändå gäller att få ut mesta möjliga avans utan att samtidigt skrämma bort alltför många potentiella biljettköpare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Ja det lär väl visa sig om de skrämt bort ännu fler besökare. Det vore ju knappast bra för den redan dåliga stämningen i LA och man får ett publiktapp.

De sektioner som HF nämner har inte många platser över då flertalet innehas av säsongskortsinnehavare. Men jag vet att det finns några här som suttit på första raden en gång och jag tror inte att nån av dem skulle betala så mycket pengar för att se nacken på CZ i 60 minuter.
Kommentera