Brynäs IF

723792 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1168300

Sv: A propósito de nada
GävleLasse:" Man kanske skulle ha ökat biljettpriserna på dessa lördagsmatcher och sänkt priset på måndags och tisdagsmatcher. Det hade nog gjort störe nytta."

Hade man gjort det så kan du ge dig f-n på att det hade blivit ett skällande på att man suger ut dom "bästa "matcherna,och inte sett att man sänkt priset på andra matcher."dom matcherna går ju ändå ingen på"
Gästrikarna är experter att gnälla på Brynäs.
Sen var tyvärr föreningen gravt misskött under många år. det är frukterna av detta vi ser nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mk: "Hade man gjort det så kan du ge dig f-n på att det hade blivit ett skällande på att man suger ut dom "bästa "matcherna,och inte sett att man sänkt priset på andra matcher."dom matcherna går ju ändå ingen på""

Det är väldigt basic. HAr man ett arrangemang som är populärt och atraktivt och ett liknande arrangemang som inte är lika poppis så får man sänka priset. Helt enkelt för att mervärdet inte räcker till att befoga samma pris.

Om du går på en restaurang på lördagen och äter fläskfilé och klyftpotatis med Beasås för 200 spänn på en lördag så vill du föga betala samma pengar för en pytt i panna på måndagen bara för att det är samma restaurang och samma kock.

Oavsett gnäll och skäll så skall matcherna spelas och som jag ser det så finns det alltså bara ett sätt att blidka en publik som inte är nöjd och det är att SÄNKA priset. Att hålla på med en massa kringarrangemang en måndagsmatch är inte rätt melodi folk ids inte engagera sig utan vill se hockeyn. Man får fokusera på att göra det festligare på lördagsmatcherna istället.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mk: Där slog du huvet på spiken rejält!!

Fast som sagt om dom nu ska höja priserna på vissa populära platser varför inte även göra det på dom dagarna som lockar mest åskådare?!
Summan av kardemumman är ju att dom klantar sig återigen med presentationen av något. För som GävleLasse säger så hade det varit bättre att ligga före istället för att få behöva försvara sig.

Man måste ju kunna kräva en del av ett företag som omsätter en stor summa. Att kunna presentera ändringar både bra å dåliga, på ett proffsigare sätt.
Kommentera