Brynäs IF

723804 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1168793

Sv: A propósito de nada
Huss: Exakt! Men det känns ju som att Nordquist är en spelare som verkligen behövs och skulle passa in i BIF. Det kliar nog lite i fingrarna på Sundlöv. Men hur lockande det än kan vara så måste man ju faktiskt tänka på att han är skadad och kommer vara borta några månader och sedan kommer behöva ytterliggare tid att komma igång efter skadan.

Om man mot förmodan kontrakterar Nordquist så hoppas jag verkligen att det är ett minst 2-års kontrakt, Kommer han inte upp på sin högsta nivå denna säsong så har man ett eller flera år kvar att ha nytta av honom så att säga.

Det är utan tvekan en förbaskat bra spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
MarcusElving: Nordquist sägs vara spelklar tidigast i oktober. Har sett honom två pass på is nu i veckan och det ser väl än så länge rätt trögt ut. Det vore ingen överraskning om JN byter klubb då Frölunda verkar köra Joel som center, vilket gör Jonas i stort sett till en center i fjärdeformationen då både Hahl och Karlsson rankas högre och det är nog inte Nordquist så intresserad av. Vi får väl se vad som händer. Har Brynäs utrymme ekonomiskt för fler värvningar? Har inte så bra koll på det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
MarcusElving: Låt Nordquist rehabba, om några månder när han är färdig med det kan ju Brynäs analysera sin trupp igen, man vet aldrig vilka skador som kan uppstå.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
MarcusElving: Det kommer in en 8e back under säsongen och Sundlöv har nog budgeterat för den förstärkningen men kan vi säkra Nordqvist runt juletid vore det inte dumt.
Kommentera