Brynäs IF

723764 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1174058

Sv: SCA-Cupen
Pinsamt! Torsk mot Timrå är alltid underkänt. Spelar ingen roll att vi saknar en handfull spelare eller att det var andra matchen på två dar. Ett lag med Gabriel Karlson som ordinarie center ska vi slå 10 gånger av 10. Kanske rent av blir ett lyft nästa säsong när Lindbäck är tillbaka i kassen i stället för Markström.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SCA-Cupen
Det var faktiskt en riktigt bra match för att vara träningsmatch,speciellt i första då det åktes skridskor och tacklades hejvilt,det var skaplig kontrast till matchen innan mellan Modo och Sundsvall.

Men att Timrå vann är inte så mycket att säga om,man var lite rappare starkare matchen igenom.TIK ser ut att ligga en bit före Brynäs spelmässigt just nu.
Stundtals spelade Brynäs riktigt bra,speciellt i början på perioderna,men då klev Lindbäck fram och gjorde några avgörande räddningar
Matchen var ju jämn både spelmässigt och siffermässigt fram tills TIK gjorde 2-1 i 5 mot 3,därfter var Timrå mycket bättre.
I andra perioden var det mycket tappade puckar i mittzon som gjorde att TIK fick många 2mot1 och 3 mot 2-lägen,men Markan stängde de flesta gångerna,visserligen ska han ta 1-1 pucken som ramlar in på ngt konstigt sätt bakom honom.

I Brynäs var det inte ngn som utmärkte sej speciellt,kedjan med Lauritzen-Hansen-Järnkrok skapade heta lägen i första,men sen dog det av totalt därifrån.
Annars är det kul att se Järnkroks fina handleder och speluppfattning,den killen kommer bli riktigt bra.
Eero ser man att han har det där lilla extra,bra skott,bra på rören,speluppfattning,men ikväll var han rätt osynlig.
Däremot oroar Kahnberg en del,det känns verkligen som han inte har kommit in i Brynäs sätt att spela,hamnar ofta i trånga lägen,fipplar med pucken och tappar den rätt ofta.Där vill man se mer.

Sen måste jag avsluta med att skriva om en man som satt bakom mej och skrek så fort Hermansson fick pucken:"KÖR HEMPA KÖR"
Till slut var man tvungen att titta vad det var för snubbe.
Mattias Månsson...;)
Kommentera

Sv: SCA-Cupen
Föddes hälften av alla på detta forum i förrgår eller är det så här jävla tätt mellan alla bittra pesimister?

En försäsongstorsk har ALDRIG betytt nånting.
Lag har förlorat 90% av försäsongsmatcherna och blivit topplag i ES, samtidigt som Brynäs (och andra lag) har vunnit 90% av alla försäsongsmatcher och sedan hamnat i kvalserien.

Lugna er gott folk!!
Kommentera