Brynäs IF

723906 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1174726

Sv: Operation Nordquist!
70 Rodrigues: Varför tycker du det är pinsamt? Om Brynäs har en viss budget och sedan öppnar sig chansen att förstärka laget vilket medför en viss kostnad, hur skulle du göra som ekonomichef?
Finns inga bottenlösa guldkistor eller kassavalv a la von Anka hos klubben.
Vad som är intressant är att Brynäs slutspelsplats står och väger och en spelare som Nordqvist kan få den vågskålen att tippa över till vår fördel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Operation Nordquist!
Huss: Om vi överhuvudtaget hade haft en kompetent marknadsavd med dess chef så hade dom råddat upp sin egen skit för länge sedan. Att pga inkompetens behöva gå ut och tigga pengar är pinsamt. Vi har en fin ny arena som inte utnyttjas till nästan någonting annat än hockey. Det var så mycket fint snack om alla utställningar, konserter och andra sportevenemang som arenan skulle ta, vad har det blivit av det?
Kommentera

Sv: Operation Nordquist!
Huss: Om nu han är tungan på vågen för att vi ska nå slutspel, då tycker ja att klubben ska ta och se över en del tjänster som folk besitter i föreningen.

Hade dom inte med den truppen vi besitter siktat på slutspel eller är det någons fixering att samla alla -82 som är det viktigaste. Eller att ha ett komplett lag som är det primära?
Kommentera