Brynäs IF

723928 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #1174744

Sv: Operation Nordquist!
Vad Ros säger och gissar känns tämligen orelevant i denna fråga, Frågan gäller var går smärtgränsen hos sponsoreren hur mycket kan en klubb tex nu likt Brynäs lipa i massmedia för att få extra sponsorkapital till en värvning som det inte egentligen har råd med alls???

Det är en smula magsarkt det sportchefen + klubbdirketören gör lipar i massmedia för de har inte kapitalet att värva Nordan, Skulle jag vara en av de större sponsorerna skulle man defenitivt fundera vad sjutton håller den klubben på med + hur länge till orkar vi pumpa in extra kapital för spelarförvärv som inte finns utrymme i en budget för....

Man börjar undra om inte ett lönstak börjar vara ett måste även i ES, Då slipper man dessa disskutioner om en spelare ska värvas eller ej samt att då vet sponsorerna att lagbygget är klart!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Operation Nordquist!
PEN: Ja, vad Ros gissar oväsentligt - precis lika oväsentligt som gissningarna här inne - men det kan ju ändå vara kul att läsa. Personligen tror jag att sponsorerna kommer att ställa upp.
Kommentera

Sv: Operation Nordquist!
PEN: Och vad skulle ett lönetak göra i det här läget? Brynäs ligger väl på ungefär halva storleken på Frölunda och de andra topplagens lönebedgetar.

Så vad skulle ett lönetak göra för nytta i det här fallet?

Rita och berätta!
Kommentera