Brynäs IF

724384 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #1174784

Sv: Operation Nordquist!
MarcusElving: Frågan är om inte många underskattar backsidan? Jag är övertygad om att Bertilsson kommer att bli en "impact player", och det finns ju flera andra gossar som kan hoppa in vid eventuella skador.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Operation Nordquist!
Peja: Det är svårt att dra några som helst slutsatser på en spelare som inte spelade så många matcher föra säsongen. Det är milsvid skillnad med att gå in som extra back i ett par matcher och göra några byten och som i Bertilssons fall spela ett par matcher i den ordinarie uppställningen mot att prestera och leverera vad man förväntas under en hel säsong.

Du har ju som vana att ALLTID haussa unga spelare, jag börjar nästan tro att du har en fetisch precis som Sundlöv har mot sin 82-kull.. för det kan inte vara annat än en fetisch.
Kommentera

Sv: Operation Nordquist!
Peja: Ja, jag är inte säker på att det kommer vara så dåligt defensivt som många tror. Men blir det så, då tror jag Sundlöv agerar.

Jag skrev här tidigare att försvarsspelet ju funkade riktigt bra förra säsongen, denna säsong ställer vi i stort sett samma backbesättning på isen. Den enda som försvunnit är Carlsson. Simon Bertilsson imponerade på mig som tusan i matchen mot AIK, den enda jag sett på försäsongen. Tror han kan bli en av Brynäs bästa backar redan kommande säsongen faktiskt. Fysisk, spelar enkelt, säker med pucken och gör sällan grova misstag.
Kommentera