Brynäs IF

723723 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1176285

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
arnio: Det är humor, på gränsen till löjeväckande...

OK att det vore kanonbra om man kunde få bidrag från dessa välbetalda killar...Men nog skulle det vara bättre om man formulerat sig på ett annat sätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning

GävleLasse:

Lite roligt att spelarna i det lag han ev skall gå till att skall hjälpa till att finansiera en värvning av en spelare som garanterat har högre lön än alla andra i laget bortsett från Eero och kanske Lasse Jonsson ? Humor :)

Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
GävleLasse: Det blir ju lite kinesiskt skjorttvätteri när spelare i truppen inbjuds att bidra till truppförstärkningar. Man förstår Sundströms tvekan; varje spänn till Nordqvist innebär ett steg närmre bänken.

Nu tror jag och många med mig att Nordqvist är i hamn och att de pengar som nu kommer in ska gå till en välbehövlig förstärkning av backsidan. Vilket är helt OK. Jag tycker att klubben skulle ta fram ett sätt att mjölka de ständiga medlemmarna på pengar. De tillhör de mest engagerade supportrarna men bidrar inte med ett öre efter att de betalt engångsmedlemsavgiften. Andra klubbar har diversifierat medlemskap och det borde Bryns också ha.

Funderade på att gå med i 1912-klubben, vars medlemmar bidrar med 1912 kronor/år. Men hur skulle det se ut?
Johanssons läder
Jonhagens gångjärn
Jompe
Josefsons Zoo

Lite självrespekt har man ju.
Kommentera