Brynäs IF

723728 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1176419

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
Huge: Upphovet till artiklarna i Aftonbladet, Kuriren, Hockeysverige.se m.fl. är artikeln i Gefle Dagblad från i morse. Som så många gånger förr när det gäller brynäskritiska artiklar. Är det nån som kan ge ett liknande exempel från nån annan ort, i Sverige eller worldwide, ovsett sport, där hemmapressen ständigt letar möjligheter att smutskasta hemmalaget?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
Jajjen: "Är det nån som kan ge ett liknande exempel från nån annan ort, i Sverige eller worldwide, ovsett sport, där hemmapressen ständigt letar möjligheter att smutskasta hemmalaget?"

Inte för att jag tycker att GD's rapportering är ultimat, men det är ändå inget mot hur New York-pressen sågar Rangers eller Yankees när minst tillfälle "erbjuds"...
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
Jajjen: Nä, där tror jag att Gävles lokalpress är rätt så unika.
Nu väntar vi bara på vem som ska axla Puckens mantel....
:-)
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
Jajjen: Här sitter ni och diskuterar det jag precis skrivit ett blogg-inlägg om: nyheter24.se/hockey24/bloggar/brynas-if/article331716.n24

Så fick jag göra lite reklam för den också =)

Tänk att de bemödar sig att ringa runt till, förmodligen samtliga spelare, och bara för att ställa en idiotfråga. Hur vore det med saker som: "Hur känns formen såhär en vecka innan premiär?", "Vad tror du om årtets säsong?" till och med "Vad har du för favoritfärg?" känns mer relevant.
Kommentera