Brynäs IF

723728 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1176551

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
GävleLasse: arnio: "Jag kollade på de listningar som finns på Honken och enligt dessa har hag inte spelat en enda J20 match i Brynäs

www.eurohockey...erial=9800
www.eliteprosp...player=711

Om han har blivit "utlånad" till J20 så framgår detta inte i statsen. Och sakfrågan gällde väl ändå om han var en junior från Brynäs led.. eller?"

Jag har redan erkännt att jag hade fel angående Johan Holmqvist och att han kommer från Brynäs J-20 men han har spelat där. Jag kommer själv ihåg det liksom fler härinne. Nu gäller det för dig att erkänna att du har fel. Du har skrivit att han inte har spelat en enda match i Brynäs J-20 men du har FEL.

Tråkigt i alla fall att du har åsikten att Brynäs inte ska satsa på J-20 nu när vi är bäst i Sverige. Snacka om katastrof om Brynäs som färska svenska J-20 mästare och 6? juniorer i A-laget skulle gå ut med nyheten att J-20 ska läggas ned....Bara Gävlelasse skulle jubla.

Varför inte en liten omröstning, ska Brynäs J-20 läggas ned..Ja eller Nej?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
arnio: Jag uttryckte mig lite klantigt bara. Jag trodde att vi diskuterade J20 verksamheten och inte de som "förstärkt" J20 i enstaka matcher. Men OK Jag hade FEL Honken har spelat minst EN match. Det befogar ju verkligen att ha ett J20 lag.

Kommer du ihåg vad skälet var till att jag ville "lägga ner" J20 och hur jag skulle vilja lösa talangernas utveckling istället. Jag tycker bara att det känns vettigare att lägga pengar på de spelare man vill behålla än att betala ett helt lag. För ration på de spelare man behåller är fortfarande ganska låg jämfört med de man inte tycker är intressanta.

Anledningen till att jag lade en nedläggning som förslag var att någon ville ha förslag av mig på hur man skulle kunna spara pengar inom organisationen. Jag skrev "Med risk för at få en massa skäll" innan jag gjorde min utläggning. Men det får jag ta.

Och nu fick du ju rätt i EN sak i alla fall.. iofs bara i en bisak i diskussionen men nåja håll till godo.
Kommentera