Brynäs IF

723728 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1176565

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
GävleLasse: God morgon Lasse, ja av mig får du i alla fall skäll. Jag tycker att J-20 är oerhört viktigt för Brynäs. Visst det kanske kostar en slant men det är också en prinsipfråga.
Brynäs är inte bara ett A-lag utan alla ska ha chans att spela för Brynäs oavsett ålder(tycker jag). Titta bara på det intresse som fanns för J-20 när de spelade final och senare vann guld! Ovärderlig PR för Brynäs och nu vill säkerligen många talanger spela med Brynäs juniorer.

Visst det kanske finns vägar att ta tillvara på talangerna som är billigare och lika effektiva som att använda sig av J-20 men jag tycker verkligen inte att Brynäs i det här skedet som andra elitlag ska lägga ned J-20. Framtiden får utvisa om Färjestad gjort rätt eller om alla lag som har ett J-20 lag valt rätt väg men visst är det roligare med ett J-20 lag än att talangerna ska spela för andra lag än Brynäs medan de mognar och förhoppningsvis blir till färdiga elitspelare?

Drömmen vore kanske ett rent farmarlag som hette Brynäs B eller något sånt där både unga talanger och spelare från A-lager som behövde istid kunde spela (typ SG-83 eller vad dom nu hette) men det kostar tyvärr ännu mer än J-20.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
arnio: "Jag måste säga att denna säsong känns otroligt intressant och det är både tack vare ungtupparna som slussas in och genom de tre klassförvärven som Sundlöv har trollat till Brynäs"

Ja med tanke på att största tappet var Widing så tror man ju inte att detta är sant med TRE värvade spets spelare!!
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
arnio: Ja ett rent farmarlag är ju det ultimata.

Hur ser ditt framgångsrecept ut? Hur skall Brynäs ta stegen närmare satta mål. De skall vara ledande inom svensk ishockey. Jag förutsätter att de inte menar att bara vara en hockeyfabrik där talanger tas fram?
Kommentera