Brynäs IF

723728 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1176582

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
GävleLasse: "Hur ser ditt framgångsrecept ut? Hur skall Brynäs ta stegen närmare satta mål. De skall vara ledande inom svensk ishockey. Jag förutsätter att de inte menar att bara vara en hockeyfabrik där talanger tas fram?"

Mitt framgångsrecept bygger på att talanger tas fram genom juniorverksamheten och att talanger utifrån lockas till densamma. Sedan slussas dessa in i A-laget ungefär på det sätt vi ser nu men de kunde faktiskt vara ännu fler unga killar med om tex. stackars Hermansson bytts mot en yngre talangfull kille.
Brynäs ska vara ett ortens lag i så stor utsträckning som det bara går. De ska profilera sig starkt som ortens lag och på så sätt bli attraktivare för Gävlepubliken. Stjärnor ska givetvis värvas och Brynäs ska alltid ha en stark förstaformation och andraformation.

Brynäs måste gå andra vägar för att nå framgång än vad elefanterna gör. Om Brynäs springer med i lönehetsen så kommer det att riskera klubbens ekonomi och det är inte bra.

Brynäs är på rätt väg tycker jag med många unga talanger i laget och med en stark juniorverksamhet bakom som garanterar att nya killar hela tiden kan fylla på. Dessutom värvar Sundlöv riktigt feta namn för att ge laget slagkraft och det hela stabiliseras genom att trotjänare typ Ove Molin får förnyat förtroende.

Jag måste säga att denna säsong känns otroligt intressant och det är både tack vare ungtupparna som slussas in och genom de tre klassförvärven som Sundlöv har trollat till Brynäs.
Det gäller att våga ta nya vägar för att lyckas och det får ta den tid det tar. Att sätta upp mål om SM-Guld inom x antal år är bara löjligt utan målet måste vara att skapa någonting som vi kan vara stolta över, någonting som är unikt, Brynäs ska leda svensk hockey via nytänkande och inte genom att försöka att besegra elefanterna med deras egna metoder.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
arnio: Har du någon plan för hur man skall få behålla sina talanger? Hur skal man få dem att spela för en lägre lön än vad som erbjuds från andra klubbar. Hur skall man få dem att INTE testa sina vingar i bättre lag som satsar på A-laget?
Kommentera