Brynäs IF

723728 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1176610

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
GävleLasse: " Har du någon plan för hur man skall få behålla sina talanger? Hur skal man få dem att spela för en lägre lön än vad som erbjuds från andra klubbar. Hur skall man få dem att INTE testa sina vingar i bättre lag som satsar på A-laget?"

Just att de får chansen till rejält med istid i Brynäs tillsammans med flera andra unga killar ska liksom vara moroten. Brynäs ska vara ett bra ställe för unga killar att utvecklas. Vill de dra till FBKs bänk för en bunt stålar så får de väl göra det, inte mycket att göra åt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
arnio: Dessvärre så tror jag att spelartappet kulle bli för stort. Det är lite väl naivt att tro att de skulle stanna i Brynäs. Speciellt om de blir så pass bra att de blir attraktiva på marklnaden.

Tanken är fin, men den håller inte i realiteten. Brynäs skulle dessutom halka efter alla de lag som satsar på sina A-trupper och som det är nu är det ju närmare AS ä toppen på ES så tappar man momentum i lagbygget ekonomisk utveckling så käns det mer realistiskt att man åker ur än att man knappar in på topplagen.
Kommentera